Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Przemyslaw Chmielewski Raizo .... Krzysiek K. Tomek Domurat Ania Ania MartaSp1988 S (4220 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
kobieto masz jakies zwidy ale nic to dobry psycholog ci pomoze
znalazlas sobie jakas wirtualna postac ktora znikla z internetu zanim ty sie zjawilas
i sobie jakies ideologie piszesz
moze wstapisz do zespolu Laska
alb Antka M bedziesz piepszyc o pancernej brzozie i przekopaniu ziemi na metr

Nigdy w zyciu, zwierzyk
Antek M. to twoja dzialka - jego juz tez sie wyrzekasz ?
Koniec swiata nadchodzi
Fullcasco nie staje w obronie dobrego imienia Polakow, Antka M. sie wyrzeka - koniec swiata nadchodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
pij dalej ciepla wodke z przemytu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Mirek Biłek
(mirecque)
Wiking
Wracając do tematu: kiedyś widziałem tutaj negatywną opinię o panu Bogdanie. Pomyślałem wtedy, że pewnie zawiść przemawia przez piszącego te słowa. Zawsze jeżdżę autobusem Torpekspressen ale postanowiłem spróbować. I cóż? Muszę się przychylić do negatywnej opinii. Może niektórych ludzi traktuje lepiej, ale mi chciał wmówić coś, czego nie było i ewidentnie naciągnąć na kasę. Więc więcej z nim nie pojadę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mirecque napisał:... kiedyś widziałem tutaj negatywną opinię o panu Bogdanie.
... Pomyślałem wtedy, że pewnie zawiść przemawia przez piszącego te słowa.
... Muszę się przychylić do negatywnej opinii.
... mi chciał wmówić coś, czego nie było i ewidentnie naciągnąć na kasę.
... Więc więcej z nim nie pojadę.

A może to nie był słynny Pan Bogdan tylko ZŁY MARSJANIN ...?
Lubo Konkurencja , podszywająca się Złośliwie pod Pana Bogdana ... i psująca Mu reputację !? .
Ewentualnie Faktycznie Auto Było Pana Bogdana Lecz kierowca Polaczek Chciał dorobić na Boku !!! .
---
ECH ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
dlaczego rodacy w Norwegii nie naucza sie korzystac z tradycyjnych miejscowych srodkow transportu ? Czy to na prawde cena tak sie rozni?

Przeciez to jest na wlasne zyczenie wprowadzanie na drogi norweskie malych ciasnych busow, jak w Pl,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
flink napisał:... wprowadzanie na drogi norweskie malych ciasnych busow, jak w Pl,
W Moim Mieście na te "busiki" Mówią Dosadnie ... TRUMIENKA ... !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Wiking
ja używam tylko jednej firmy i nigdy nie miałem problemu. a jak nie to zawsze można własnym transportem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok